خانه / فنی و مهندسی / خصوصیات کیفی انواع برنج ایرانی با کیفیت    

خصوصیات کیفی انواع برنج ایرانی با کیفیت    

خصوصیات کیفی انواع برنج ایرانی با کیفیت    

فرمت فایل ورد ۲۰۱۳ تعداد صفحه  10 انواع برنج ایرانی صدری یکی از بهترین و مرغوب ترین انواع برنج ایرانی برنج صدری می باشد، این برنج با کیفیت بومی یا محلی کشور بوده که در استان گیلان و سایر نقاط کشور کشت می گردد. شکل دانه برنج این ارقام به دلیل عرض کم دانه، بلند، قلمی، کشیده و جنس دانه گچی و تقریبا سفت و سخت می باشد رنگ دانه سفید متمایل به کرم و از نظر عطر، طعم و خاصیت پخت بسیار مرغوب و عالی می باشد. میزان پروتئین موجود در دانه برنج بالا (۸درصد) و در آزمون مالش بین دو کف دست، چربی بخوبی قابل لمس می باشد.طول دانه خام برنج صدری بیش از ۷ میلی متر (متوسط ۴/۸ میلی متر) و پس از پخت بیش از ۱۳ میلیمتر و عرض دانه ۴۵/۱ میلی متر و نسبت طول به عرض دانه بیشتر از ۳، متوسط غلظت ژل ۴۸، متوسط درجه حرارت ژلاتینی شده دانه ۴ و متوسط عملکرد برنج سفید ۲۳۸۰ کیلوگرم در هکتار می باشد. برنج دمسیاه یکی از انواع برنج صدری و بسیار مرغوب و برنج با کیفیت بالا بوده که رنگ ریشک یا دم شلتوک سیاه می باشد. طول دانه خام ۵/۷ میلی متر، طول دانه پس از پخت ۱۵/۱۲ میلی متر و نسبت طویل شدن دانه …

درباره ی digibartar

همچنین ببینید

بررسي و انتخاب بهترين روش فرآوري هماتيت در صنعت

بررسي و انتخاب بهترين روش فرآوري هماتيت در صنعت نوشته بهنام غفوري زاد دانشجوي(كارشناسي مهندسي …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *