خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد مربا، ترشي و خيارشور

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد مربا، ترشي و خيارشور

کار آفرینی    با فرمت     Doc         صفحات      12      مقـدمه:      عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشـور  مي‌گردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محــصولات را در چندان مي‌نمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام مي‌توانند پاسـخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.    هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.     اين فرآوري به فراخور ماده غذايي مورد نظر مي‌تواند تهيه كنسرو، كنسانتره، …

درباره ی digibartar

همچنین ببینید

الگوهای جا مدادی و جا عینکی نمدی

الگوهای جا مدادی و جا عینکی نمدی برای خلق محصولات نمدی زیبا، به دقیق ترین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *