خانه / علوم پزشکی / پاورپوینت مروري بر ساختمان، فوايد و مضرات روغن هاي خوراکي

پاورپوینت مروري بر ساختمان، فوايد و مضرات روغن هاي خوراکي

نقش روغن ها و چربي ها در تغذيه انسان يکي از مهمترين زمينه هاي مورد بررسي در علم تغذيه است. فوايد و خطرات ناشي از مصرف چربي هاي خوراکي همواره در منابع علمي و رسانه هاي جمعي مطرح مي­شود. اهميت اين گروه از مواد غذايي به­ گونه ­اي است که نه تنها از ­ديدگاه سلامت بلکه از جنبه­- هاي تجارت جهاني نيز اهميت فوق ­العاده­اي دارد.ديدگاه­هاي در حال تغيير نسبت به روغن­ها و چربي هاي خوراکي مي­تواند بر مصرف مواد غذايي و در نهايت وضعيت سلامتي، توليدات کشاورزي و آموزش تغذيه­اي تاثير عميقي بگذارد. روغن ها و چربي ها به دو گروه حيواني و گياهي تقسيم مي­شوند؛ روغن حيواني مثل پيه، دنبه، کره، روغن ماهي و….. و روغن گياهي يا روغن نباتي شامل  روغن­هاي آفتابگردان، سويا، پنبه دانه، زيتون، گردو، کلزا، پالم و…. که حاصل روغن کشي از دانه يا ميوه هاي روغني است. چربي ها در رژيم غذايي ما چربي­هاي نامرئي به دو صورت مرئي و نا مرئي يافت مي­شوند.چربي­هاي مرئي: شامل کره، مارگارين، روغن نباتي و روغن حيواني يا روغن ماهي است وچربی های نا مرئی : در اغلب غذ …

درباره ی digibartar

همچنین ببینید

پاورپوینت استامینوفن

پاورپوینت استامینوفن دانلود پاورپوینت با موضوع استامینوفن، در قالب ppt و در ۳۸ اسلاید، قابل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *