مقالات فیزیک با فرمت DOC صفحات 15 کلمه «اسید» (به انگلیسی: acid ) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمدهاست. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس. تعریف قدیمی اسیدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند. بازها موادی با مزه ٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسیدها را خنثی می کنند. لی بیگ: اسیدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون های فلز جایگزین می شوند. آرنیوس: اسیدها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون + H آزاد می کنند. بازها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون – OH آزاد می کنند.این تعریف فقط به موادی محدود میشود که در آب قابل حل باشند. حدود سال ۱۸۰۰، شیمی دانان فرانسوی از جمله آنتوان لاووازیه، تصور می کرد که تمام اسی …
برچسباسید
همچنین ببینید
حلالمسائل ریاضی ۱ آدامز
حلالمسائل ریاضی ۱ آدامز حلالمسائل ریاضی ۱ آدامز زبان انگلیسی ۳۵۶ صفحه … دریافت …