خانه / فنی و مهندسی / دانلود تحقیق تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت

دانلود تحقیق تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت

دانلود تحقیق تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت

دسته بندی : صنایع غذایی و کشاورزی و دامپروری فرمت فایل :  Doc ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) Word قسمتی از محتوی متن …   تعداد صفحات : ۲۸ صفحه تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت . خلاصه :. تغییر در واکنش رنگی کننده گرمی که زمانی رخ می دهد که دوکسانان ولچی و استافیلوکوک آلباس گرم مثبت با لیزوزیم کشت می شوند به خاصر برداشت ترکیب اسیدریبونوکلئیک مجموعه گرمی است و تقریبا بواسطه هیدرولیز برخی پیوندهای شکر در پلی ساکاریدهای واقع شده در سطح سلول ایجاد می شود. لیزوزیم ، آنزیم موجود در سفیده تخم مرغ که مواد معلق زنده ریزترکیزه های پوده زی مستعد، مخصوصا ریزترکیزه لیزودکتیکوس ، را می کافند از زمان کشف آن توسط فلکمینگ در ۱۹۲۲ در معرض بررسی های متعدد بوده است . اینها توسط مسروبینوو نوپل ( ۱۹۳۸ ) و تامپسون ( ۱۹۴۵ ) مرور شده اند. این آنزیم یک پروتئین بنیادی یا پلی پپتید باوزن مولکولی ۲۵۰۰-۱۸۰۰۰ حاوی تقریبا ۱۶% نیتروژن و ۲-۳% سولفور می باشد. جداسازی و تصفیه لیزوزیم اخیرا بهبود یافته با روشی که شامل جذب مستقیم آنزیم از سفیده تخم مرغ طبیعی با بنتونیت می …

درباره ی digibartar

همچنین ببینید

تعهد نامه مهندس ناظر از مالک قبل از شروع عملیات ساختمانی استفاده از اتباع خارجی

تعهد نامه مهندس ناظر از مالک قبل از شروع عملیات ساختمانی استفاده از اتباع خارجی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *