دانلود تحقیق پكتين
دسته بندی : صنایع غذایی و کشاورزی و دامپروری فرمت فایل : Doc ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) Word قسمتی از محتوی متن … تعداد صفحات : ۲۸ صفحه مقدمه. پكتين به گروهي از تركيبات پلي ساكاريدي با ارزش گفته ميشود كه از تركيبات گياهي خوراكي استخراج شده و به طور گسترده اي به عنوان مواد ژل كننده و پايدار كننده در صنايع غذايي استفاده ميشوند. واژه پكتين براي اولين بار به وسيله Braconnot شيميدان فرانوسي در سال ۱۸۲۵ ميلادي از كلمه يوناني پنكستوز به معني لخته اقتباس و به كار گيري شد. وي پكتين را از هويج و آرتيشو استخراج كرده وآن را ماده اي محلول در آب كه مايعي ويسكوز و موسيلاژي ايجاد ميكند توصيف نمود. كاربرد اصلي پكتين به عنوان عامل ژل كننده در محصولات بر پايه ميوه به ويژه مربا وژل ميباشد. بر خلاف اكثر هيدروكلئويدهاي غذايي، پكتين داراي اپتيمم پايداري حرارتي در شرايط اسيدي بوده وبنابر اين به عنوان پايدار كننده و بافت دهنده در محصولات غذايي اسيدي كاربرد زيادي دارد. استفاده از پكتين در صنايع غذايي غير ميوه اي نيز رو به گسترش است كه از جمله توان به صنايع پخت …