پاورپوینت درس ۹ کار و فناوری پایه ششم ابتدایی: تهیه ی غذا (سالاد سبز)
نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش ۴۰ اسلاید قسمتی از متن پاورپوینت: تهیه ی غذا (سالاد سبز) درس ۹ مواد لازم ابزارهای لازم جلسه ی اوّل: ابزارها و انواع برش در آشپزی سالادها سالادها معمولاًً از سبزیجات و میوه های خام تهیه می شوند و دارای ویتامین ها، املاح و بافتِ سلولزی (فیبر) فراوانی هستند. سالادها متنوع اند و زمانِ مصرف دارند، گاهی به عنوان پیش غذا یا اشتها آور، گاهی به همراه غذا و گاهی به صورت غذا مورد استفاده قرار می گیرند. سبزی ها مهم ترین منبع ویتامین ها و املاح به شمار می روند. در عین حال، از مواد غذایی دیگر ارزان ترند و با تنوع وسیع تری در هر فصل یافت می شوند و چنانچه تازه مصرف شوند، منبع بسیار خوبی از آب هستند. تا جایی که امکان دارد، سبزی ها باید به صورت خام مصرف شوند، زیرا پختن سبزی به ویژه اگر به مدت طولانی باشد، موجب می شود ویتامین های آن از بین بروند. برش زدن بخشی از آماده کردن و آراستن مواد غذایی، خرد کردن میوه ها و سبزیجات است. بریدن مواد غذایی به اشکال و اندازه های یکسان به دو دلیل دارای اهمّیت اس …