خانه / فنی و مهندسی / دانلود تحقیق بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفنsteefen

دانلود تحقیق بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفنsteefen

دانلود تحقیق بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفنsteefen

دسته بندی : صنایع غذایی و کشاورزی و دامپروری فرمت فایل :  Doc ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) Word قسمتی از محتوی متن …   تعداد صفحات : ۳۱ صفحه بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفنsteefen. چکیده:. ملاس یکی از محصولات جانبی صنعت قند می باشد که ه نوز شامل مقادیر زیادی قند می باشد . به طوری که حدود ۵۰ % یعنی نصف ملاس حاصل ازچغندر قند را ساکارز تشکیل می دهد . یکی از راههایی که برای جدا کردن قند موجود در ملاس وجود دارد، استفاده از دستگاه استفن می باشد . بنابر این در کارخانجاتی که مجهز به این سیستم می با شند، می توان به کمک یک سری اعمال شیمیایی بیشترین مقدار این قند را از ملاس جدا نمود . به این علت که کارخانجات قند ایران از این روش جهت قند گیری از ملاس استفاده می کنند، لذا این طرح به تحقیق و بررسی در رابطه با بهینه سازی این روش می پردازد. بهینه سازی مذکور د ر رابطه با سه عامل قلیایی رآکتور، درجه حرارت رآکتور و بریکس فرملاس می باشد . بدین منظور انجام این تحقیقات شامل دو مرحله می باشد: ۱- ساخت پایلوت پلنت قند گیری از ملاس به روش استفن ۲٫ انجام آزمایشات مورد نظر توسط …

درباره ی digibartar

همچنین ببینید

تعهد نامه مهندس ناظر از مالک قبل از شروع عملیات ساختمانی استفاده از اتباع خارجی

تعهد نامه مهندس ناظر از مالک قبل از شروع عملیات ساختمانی استفاده از اتباع خارجی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *