خانه / علوم پایه / معایب و محاسن ظروف تفلون

معایب و محاسن ظروف تفلون

مقالات   فیزیک با فرمت            DOC            صفحات  12 تفلون؛ متهم دوست‌داشتنی اگر تاریخ ظروف را مطالعه كنید، متوجه می‌شوید كه تا به حال پشت سر هیچ جنسی این همه حرف و حدیث و بدگویی نبوده است. ظروف تفلون از آلودگی محیط زیست گرفته تا سرطان‌زایی به هر چیزی متهم شده‌اند، اما جالب اینجاست كه هنوز هم محبوب‌ترین ظروف آشپزخانه هستند و از پُر فروش‌ترین ظروف پخت و پز به شمار ‌می‌روند.   تاریخچه پیدایش ظروف تفلون به سال ۱۹۳۸ باز می‌گردد. در این سال پلانك در شركت “دوپونت” آمریكا، ماده‌ای پلیمری به نام پلی‌تترافلوئوراتیلن( PTFE ) را كشف كرد و این ماده را با نام تجاری تفلون به صنایع غذایی و پزشكی هدیه كرد. این ماده در واقع نوعی پوشش نچسب و عایق الكتریسیته است كه هم مقاومت حرارتی بالایی دارد و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها دارد. تفلون‌ در مقایسه با پوشش‌های نچسب دیگر، از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار …

درباره ی digibartar

همچنین ببینید

حل‌المسائل ریاضی ۱ آدامز

حل‌المسائل ریاضی ۱ آدامز    حل‌المسائل ریاضی ۱ آدامز   زبان انگلیسی ۳۵۶ صفحه … دریافت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *