خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد چيپس سيب‌زميني

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد چيپس سيب‌زميني

کار آفرینی    با فرمت     Doc         صفحات      16 روش توليد:           براي توليد چيپس ، لازم است از سيب زميني مرغوب استفاده شود . سيب زميني بايد درشت ، سالم ، كاملا رسيده وداراي كمترين مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اينكه سيب زميني مرغوب انتخاب گرديد، درآب شسته مي شودتاگرد وخاك وهرگونه مواد خارجي سطح ازآن پاك شود. سپس بايدسيب زميني راپوست كنده وآن را بصورت تراشه هاي نازك درآورد پوست كندن سيب زميني توسط دستگاههاي سايش انجام مي گيرد. براي اين منظور دركارخانه ها بيشتر از روش سايش استفاده مي شود.دراين روش ضايعات سيب زميني بين ۱ تا ۴ درصد است ، كه اين مسئله بستگي به شكل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنين مدت زماني داردكه سيب زميني در انبار نگهداري شده است .          چنانچه سيب زميني پوست كنده را درمعرض هوا قرار دهيم ، رنگ آن تيرة مايل به قهوه اي مي شود، كه پس از خشك شدن ، تبديل به خاكستري مي گردد.      &nbs …

درباره ی digibartar

همچنین ببینید

الگوهای انواع خرس نمدی

الگوهای انواع خرس نمدی برای خلق محصولات نمدی زیبا، به دقیق ترین الگوهای روز دنیا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *