نقش روغن ها و چربي ها در تغذيه انسان يکي از مهمترين زمينه هاي مورد بررسي در علم تغذيه است. فوايد و خطرات ناشي از مصرف چربي هاي خوراکي همواره در منابع علمي و رسانه هاي جمعي مطرح ميشود. اهميت اين گروه از مواد غذايي به گونه اي است که نه تنها از ديدگاه سلامت بلکه از جنبه- هاي تجارت جهاني نيز اهميت فوق العادهاي دارد.ديدگاههاي در حال تغيير نسبت به روغنها و چربي هاي خوراکي ميتواند بر مصرف مواد غذايي و در نهايت وضعيت سلامتي، توليدات کشاورزي و آموزش تغذيهاي تاثير عميقي بگذارد. روغن ها و چربي ها به دو گروه حيواني و گياهي تقسيم ميشوند؛ روغن حيواني مثل پيه، دنبه، کره، روغن ماهي و….. و روغن گياهي يا روغن نباتي شامل روغنهاي آفتابگردان، سويا، پنبه دانه، زيتون، گردو، کلزا، پالم و…. که حاصل روغن کشي از دانه يا ميوه هاي روغني است. چربي ها در رژيم غذايي ما چربيهاي نامرئي به دو صورت مرئي و نا مرئي يافت ميشوند.چربيهاي مرئي: شامل کره، مارگارين، روغن نباتي و روغن حيواني يا روغن ماهي است وچربی های نا مرئی : در اغلب غذ …
برچسبpptx خرید خوراکی دانلود درباره روغن ساختار ساختمان فایل فواید مضرات موضوع پاورپوینت
همچنین ببینید
پم فلت در مورد فشار خون بارداری
پم فلت در مورد فشار خون بارداری پم فلت فشار خون بارداری 2 صفحه …