دانلود تحقیق تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت
دسته بندی : صنایع غذایی و کشاورزی و دامپروری فرمت فایل : Doc ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) Word قسمتی از محتوی متن … تعداد صفحات : ۲۸ صفحه تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت . خلاصه :. تغییر در واکنش رنگی کننده گرمی که زمانی رخ می دهد که دوکسانان ولچی و استافیلوکوک آلباس گرم مثبت با لیزوزیم کشت می شوند به خاصر برداشت ترکیب اسیدریبونوکلئیک مجموعه گرمی است و تقریبا بواسطه هیدرولیز برخی پیوندهای شکر در پلی ساکاریدهای واقع شده در سطح سلول ایجاد می شود. لیزوزیم ، آنزیم موجود در سفیده تخم مرغ که مواد معلق زنده ریزترکیزه های پوده زی مستعد، مخصوصا ریزترکیزه لیزودکتیکوس ، را می کافند از زمان کشف آن توسط فلکمینگ در ۱۹۲۲ در معرض بررسی های متعدد بوده است . اینها توسط مسروبینوو نوپل ( ۱۹۳۸ ) و تامپسون ( ۱۹۴۵ ) مرور شده اند. این آنزیم یک پروتئین بنیادی یا پلی پپتید باوزن مولکولی ۲۵۰۰-۱۸۰۰۰ حاوی تقریبا ۱۶% نیتروژن و ۲-۳% سولفور می باشد. جداسازی و تصفیه لیزوزیم اخیرا بهبود یافته با روشی که شامل جذب مستقیم آنزیم از سفیده تخم مرغ طبیعی با بنتونیت می …